Drone huren in Tiel

Wil je een drone huren in Tiel? Dan bij je bij ons aan het juiste adres voor een dag vol vliegplezier! Wij verhuren drones die je zelf mag vliegen en eenvoudig kunt bedienen! Ideaal als je de drone wilt huren voor een bruiloft of evenement.

Waarom huur je deze drone?

Onze drone kan bijvoorbeeld zelfstandig opstijgen en landen. Als de accu bijna leeg of de drone buiten bereik is, dan vliegt hij automatisch terug naar het opstijgpunt. Bovendien is de drone erg betrouwbaar, omdat we ‘m onderhouden voor iedere vlucht. Tijdens het filmen kun je live in HD meekijken op jouw smartphone, tablet of via Youtube. De dronecamera wordt automatisch gestabiliseerd en zorgt daardoor voor vloeiende videobeelden in hoge kwaliteit.

 

Drone specificaties

2,7K videokwaliteit
12MB fotokwaliteit
ca. 25 min. vliegen
Bereik ca. 500 meter
Hoogte ca. 120 meter
Snelheid ca. 57 km/h
Offerte aanvragen

Het is een kwalitatief hoogwaardig product dat gebruikt wordt door zowel amateurs en professionals! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met Sjoerd op. De drone kun je afhalen in Tiel, Gelderland.

… En wat anderen je waarschijnlijk niet vertellen

Als je bij ons een drone huurt dan vertellen we je alles over de actuele regelgeving voor het vliegen met drones. Want je mag zelf vliegen in Nederland, maar er zijn wel belangrijke regels. Wij helpen je graag een boete te voorkomen!

Scroll naar boven