Blog

Drone huren vakantie

Wil je een Drone huren om mee te nemen op vakantie? Dan bij je bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren drones die je zelf mag vliegen en eenvoudig kunt bedienen! Ideaal als je een DJI Phantom of DJI Mavic Pro drone wilt huren om mee op vakantie te nemen voor jouw roadtrip, rondreis, reportage, hike, aftermovie of backpack adventure.

Waarom huur je deze drone?

De DJI drone’s kunnen bijvoorbeeld zelfstandig opstijgen en landen. Als de accu bijna leeg of de drone buiten bereik is, dan vliegt hij automatisch terug naar het opstijgpunt. Bovendien zijn DJI drones erg betrouwbaar, omdat we ze onderhouden voor iedere vlucht. Tijdens het filmen kun je live in HD meekijken op jouw smartphone, tablet of via Youtube. De dronecamera wordt automatisch gestabiliseerd en zorgt daardoor voor vloeiende videobeelden in hoge kwaliteit.

Bovendien is de DJI Mavic Pro drone zeer compact en bovendien ook nog eens opvouwbaar. Ideaal dus voor op reis! Ondertussen in deze drone wel in staat om beelden in 4K te schieten en uiterst stabiel te vliegen, zelfs bij wat hardere wind.

Zie hier kort technische gegevens van deze drone:

Drone specificaties / DJI Mavic Pro

4K videokwaliteit
12MB fotokwaliteit
ca. 27 min. vliegen
Bereik ca. 1200 meter
Hoogte ca. 120 meter
Snelheid ca. 65 km/h
Offerte aanvragen

Wij werken met kwalitatief hoogwaardig producten die gebruikt wordt door zowel amateurs en professionals! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met Sjoerd op. De drone kun je afhalen in Tiel, Gelderland.

De technologie rondom drones staat niet stil en veranderd continu. Om die reden zijn wij ook constant bezig met nieuwe producten en diensten. Vind je de drone die jij wilt huren nog niet op onze website? Neem dan contact met ons op, misschien hebben we hem morgen wel en ben jij de eerste die hem mag gebruiken!

… En wat anderen je waarschijnlijk niet vertellen

Als je bij ons een DJI Phantom of DJI Mavic Pro huurt dan vertellen we je alles over de actuele regelgeving voor het vliegen met drones. Want je mag zelf vliegen in Nederland, maar er zijn wel belangrijke regels. Wij helpen je graag een boete te voorkomen!