Drone huren, voor verkoop huis

Wil je een drone huren, voor een bedrijfsvideo? Dan bij je bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren drones die je zelf mag vliegen en eenvoudig kunt bedienen.

Wij verhuren onder andere de hoogwaardige, maar compacte DJI Mavic Pro drone. Deze drone zit vol met hulp elektronica, waardoor deze eenvoudig te besturen is. Daarom is deze drone perfect voor als je een drone wilt huren om zelf een bedrijfsvideo te maken. Het resultaat is van professionele kwaliteit, ook al heb je nog geen ervaring met drones.

Gezien zijn eerder genoemde specificaties (compact, makkelijk bedienbaar, hoge resolutie) denken wij dat deze drone een ware alleskunner is voor een bedrijfsvideo. Door zijn extra sensoren is hij zelfs geschikt om in een fabriekshal te vliegen, wanneer je bijvoorbeeld de productie of het magazijn in beeld wil brengen.

Maar deze drone is natuurlijk ook perfect geschikt om de ligging van jullie pand in beeld te brengen of bijvoorbeeld milieu aspecten zoals zonnepanelen uit te lichten.

Waarom huur je deze drone?

De DJI Mavic Pro kan  zelfstandig opstijgen en landen. Als de accu bijna leeg of de drone buiten bereik is, dan vliegt hij automatisch terug naar het opstijgpunt. Bovendien zijn onze drones erg betrouwbaar, omdat we ze onderhouden voor iedere vlucht. Tijdens het filmen kun je live in HD meekijken op jouw smartphone, tablet of via Youtube. De dronecamera wordt automatisch gestabiliseerd en zorgt daardoor voor vloeiende videobeelden in hoge kwaliteit.

Bovendien is deze drone in staat om obstakels te ontwijken en ook alleen met jouw smartphone (dus zonder afstandsbediening) te besturen. Daarbij huur je deze drone bij ons ook nog eens tegen een heel fair tarief. En een drone bij ons huren is uiteraard veel voordeliger dan er eentje (gebruikt) kopen!

Vlieg je liever niet zelf, dan is het bij ons ook mogelijk om een drone met piloot te huren.

Drone specificaties

 4K videokwaliteit
12MP fotokwaliteit
ca. 27 min. vliegen
Bereik ca. 7 Km
Hoogte ca. 120 meter
Snelheid ca. 65 km/h
Offerte aanvragen

dji-mavic-pro-huren
Voordelig een drone huren, zoals bijvoorbeeld onze DJI Mavic Pro
Zelf een funda drone video maken

Mocht je interesse hebben om deze drone te huren: Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met Sjoerd op.  Samen kunnen we dan afstemmen of deze drone geschikt is. Als alternatief hebben we nog andere drones voor de verhuur.

Onze drones kun je afhalen in Tiel, Gelderland.

… En wat anderen je waarschijnlijk niet vertellen

Als je bij ons een drone huurt dan vertellen we je alles over de actuele regelgeving voor het vliegen met drones. Want je mag zelf vliegen in Nederland, maar er zijn wel belangrijke regels. Wij helpen je graag een boete te voorkomen!

Kortom het juiste adres om goedkoop een drone te huren.

Scroll naar boven