Drone huren zonder vergunning

Wil je een Professionele Drone huren zonder vergunning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren drones aan particulieren en professionals die vergunningsvrij zijn te vliegen.

Wij verhuren onze DJI Mini 2 en DJI Mini 3 Pro drone zonder dat je hier een vergunning voor nodig hebt. Voor de grotere modellen heb je vaak wel een vergunning nodig. Uiteraard hangt dit wel af van waar je de drone voor wilt gebruiken en in welk land. We bespreken de mogelijkheden, geheel vrijblijvend, graag met je.

Wil je de drone bijvoorbeeld gebruiken om mooie shots te maken van een bruiloft, vakantie of bedrijf, dan zijn hier zeker mogelijkheden in om dit zonder vergunning te doen.

Onze drone’s zijn van professionele kwaliteit, van compact tot wat groter, met sensoren voor obstakels zodat iedereen gemakkelijk en snel met deze drone’s kunnen vliegen. Al onze drone’s kunnen tot 4K beeldmateriaal opnemen, zie hieronder enkele specificaties:

Drone specificaties

 4K videokwaliteit
12MP fotokwaliteit
ca. 27 min. vliegen
Bereik ca. 7 Km
Hoogte ca. 120 meter
Snelheid ca. 65 km/h
Offerte aanvragen

DJI Mini 3 Pro met Smart Controller

Flight modes

Bovendien hebben alle drones verschillende flight modes om jou te helpen snel dat mooie shot te maken. En al onze drones kunnen automatisch opstijgen en landen en laat dat nu vaak het lastigste aan het vliegen zijn..

Drone huren zonder vergunning.

Bij andere aanbieders moet je soms een verplichte cursus afnemen, alvorens de drone te kunnen huren. In veel gevallen is dit niet nodig, vandaar dat we graag me je meedenken en de mogelijkheden bespreken.

Mocht je interesse hebben om deze drone te huren: Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met Sjoerd op.  Samen kunnen we dan afstemmen of deze drone geschikt is. Als alternatief hebben we nog andere drones voor de verhuur.

Onze drones kun je afhalen in Erichem bij Tiel, Gelderland.

… En wat anderen je waarschijnlijk niet vertellen

Als je bij ons een drone huurt dan vertellen we je alles over de actuele regelgeving voor het vliegen met drones. Want je mag zelf vliegen in Nederland, maar er zijn wel belangrijke regels. Wij helpen je graag een boete te voorkomen!

Scroll naar boven