DJI Inspire drone huren

Wil je een DJI Inspire drone huren ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren drones die je zelf mag vliegen en eenvoudig kunt bedienen!

Wij verhuren al jaren de Mavic Pro en Phantom drones van  DJI aan zowel particulieren als professionals. Voor de echte professional hebben we daar nu de DJI Inspire drone aan toegevoegd. Onze Inspire is beschikbaar met 2 controllers, waardoor de cameraman/-vrouw de camera apart kan bedienen en de piloot zich op het vliegen van de Inspire kan concentreren. Gezien z’n grootte verhuren we de Inspire drone dan ook enkel aan professionals die al veel ervaring hebben met het vliegen van een drone.

Verder zitten er 4 accu’s bij deze Inspire, zodat je veel vliegtijd hebt.

Drone specificaties

4K videokwaliteit
12MP fotokwaliteit (JPEG+RAW)
ca. 18 min. vliegen
Bereik ca.  4 km
Hoogte ca. 120 meter
Snelheid ca. 70 km/h
Offerte aanvragen

Flight modes

Bovendien hebben alle drones verschillende flight modes om jou te helpen snel dat mooie shot te maken. En al onze drones kunnen automatisch opstijgen en landen en laat dat nu vaak het lastigste aan het vliegen zijn..

Drone huren met vergunning.

Gezien het gewicht van de Inspire moet je een vergunning hebben om deze drone te vliegen en dus ook om deze bij ons te kunnen huren.

Mocht je interesse hebben om deze drone te huren: Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met Sjoerd op.  Samen kunnen we dan afstemmen of deze drone geschikt is. Als alternatief hebben we nog andere drones voor de verhuur.

Onze drones kun je afhalen in Erichem bij Tiel, Gelderland.

Scroll naar boven