DJI Mavic 2 Zoom huren

Wil je een DJI Mavic 2 Zoom drone huren? Dan bij je bij ons aan het juiste adres voor een dag vol vliegplezier! Wij verhuren drones die je zelf mag vliegen en eenvoudig kunt bedienen!

De eerste compacte DJI drone met optische zoom functie, de DJI Mavic 2 Zoom, nu bij ons te huur. Volgens sommigen hun beste drone ooit! Dit gezien zijn zeer compacte afmetingen, hoogwaardige en nieuwe flight-modes.

Gezien zijn eerder genoemde specificaties (compact, makkelijk bedienbaar, hoge resolutie) denken wij dat deze drone een ware ‘vliegende actioncam’ is. Kortom deze drone is volgens ons uitermate geschikt voor mensen die van aktie sporten zoals mountainbiken, hardlopen en skiën houden. Het huren van deze drone voor de wintersport zal bijvoorbeeld echt een extra dimensie  toevoegen aan de video’s of foto’s die je nu hebt van de wintersport.

Waarom huur je deze drone?

De DJI Mavic 2 Zoom kan  zelfstandig opstijgen en landen. Als de accu bijna leeg of de drone buiten bereik is, dan vliegt hij automatisch terug naar het opstijgpunt. Bovendien zijn onze drones erg betrouwbaar, omdat we ze onderhouden voor iedere vlucht. Tijdens het filmen kun je live in HD meekijken op jouw smartphone, tablet of via Youtube. De dronecamera wordt automatisch gestabiliseerd en zorgt daardoor voor vloeiende videobeelden in hoge kwaliteit.

Bovendien is deze drone in staat om obstakels te ontwijken en ook alleen met jouw smartphone (dus zonder afstandsbediening) te besturen.

Drone specificaties

 4K videokwaliteit
12MP fotokwaliteit
ca. 27 min. vliegen
Bereik ca. 7 Km
Hoogte ca. 120 meter
Snelheid ca. 65 km/h
Offerte aanvragen

dji-mavic-pro-huren
DJI Mavic 2 Zoom drone huren

Mocht je interesse hebben om deze drone te huren: Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met Sjoerd op.  Samen kunnen we dan afstemmen of deze drone geschikt is. Als alternatief hebben we nog andere drones voor de verhuur.

Onze drones kun je afhalen in Erichem bij Tiel, Gelderland.

… En wat anderen je waarschijnlijk niet vertellen

Als je bij ons een drone huurt dan vertellen we je alles over de actuele regelgeving voor het vliegen met drones. Want je mag zelf vliegen in Nederland, maar er zijn wel belangrijke regels. Wij helpen je graag een boete te voorkomen!

Scroll naar boven