DJI Mavic Mini drone huren

Wil je een DJI Mavic Mini drone huren zonder vergunning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een dag vol vliegplezier! Wij verhuren drones die je zelf mag vliegen en eenvoudig kunt bedienen!

Wij verhuren al jaren de Mavic Pro en Phantom drones van  DJI aan zowel particulieren als professionals. Maar aangezien de drone regelgeving per 31/12/2020 gaat veranderen hebben we hier nu ook de DJI Mavic Mini drone aan toegevoegd. De DJI Mavic Mini drone is namelijk bijzonder licht (<249 gram!), waardoor je deze zonder drone certificaat mag vliegen. Je dient je enkel al piloot te registreren.

Dat deze drone licht is, wil niet zeggen dat je hier geen hoogwaardige beelden mee kan maken. Door z’n GPS en sensoren vliegt de drone heel gemakkelijk en stabiel, bovendien wordt de camera gestabiliseerd door een gimbal waardoor je altijd trillingsvrije beelden hebt.

Drone specificaties

 2,7K videokwaliteit
12MP fotokwaliteit (JPEG)
ca. 27 min. vliegen
Bereik ca.  800m
Hoogte ca. 120 meter
Snelheid ca. 47 km/h
Offerte aanvragen

DJI Mavic Mini wordt standaard verhuurd met een tas, extra accu’s en reserve propellers.

Flight modes

Bovendien hebben alle drones verschillende flight modes om jou te helpen snel dat mooie shot te maken. En al onze drones kunnen automatisch opstijgen en landen en laat dat nu vaak het lastigste aan het vliegen zijn..

Drone huren zonder vergunning.

Bij andere aanbieders moet je soms een verplichte cursus afnemen, alvorens de drone te kunnen huren. In veel gevallen is dit niet nodig, vandaar dat we graag me je meedenken en de mogelijkheden bespreken.

Mocht je interesse hebben om deze drone te huren: Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met Sjoerd op.  Samen kunnen we dan afstemmen of deze drone geschikt is. Als alternatief hebben we nog andere drones voor de verhuur.

Onze drones kun je afhalen in Erichem bij Tiel, Gelderland.

… En wat anderen je waarschijnlijk niet vertellen

Als je bij ons een drone huurt dan vertellen we je alles over de actuele regelgeving voor het vliegen met drones. Ook hebben we tips over verschillende app die je kunnen helpen bij het vliegen. Want je mag zelf vliegen in Nederland en zelfs in Europa, maar er zijn wel belangrijke regels. Wij helpen je graag een boete te voorkomen!

Scroll naar boven